ANTALYA / KEPEZ - Halil Akyüz Ortaokulu

Kas

Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi; Egitim Ve Öğretimin Kaliteli Ve Bilimsel Yöntemlerle Yürütülmesi ile Ancak Mümkün Olabilir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun...

Kas

Sordum seni;
Dağına, taşına Türkiye'min,
Herkes kendinden emin,
Yükseldi gür sesler;
Umutlar, sevgiler:
O biziz, O bizleriz.
Hepimiz bir parçayız
Atatürk'ten,
Bütün doğa,
Atatürk'ü anar,
Atatürk'ü şaşar.
Herşeydir OTürkiyem'de.
Göller, ırmaklar, ormanlar.
İmza imza Atatürk yazar.

Ekm

Türk Milleti'nin, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, gerçekleştirdiği devrimlerin başında gelen Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılına ulaşmanın gururu, çoşkusu ve kıvancı içerisindeyiz.

Bu gün, cumhuriyetin en büyük kazanımları olan çağdaşlığın, bağımsızlığın ve özgürlüğün mutluluğu yüzlerimize bir başka yansımış, Cumhuriyet Bayramını sevinci gözlermizden okunuyor.

Bu sevinç ve mutluluğumuz hiç eksik olmasın. Bayramımız kutlu olsun!

Programda emeği geçen Şadiye BAHAR, Kemal GAZİOĞLU, Emine AKTÜRK KAN, Süheyla ÖZSU, Tülay KARAHAN, Ayşe GÜROL, Murat BOZKURT, Fatma GÜNDÜZ, Burçin ÖZTÜRK, Hakan AKSOY, Mahmut ÇEKİNİR, Zühra PORSUK ve Gülcan DARICI öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına Antalya Valiliğimiz tarafından öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bayrak hediye etmiştir.

Ekm

Okulumuz 6. Snıf öğrencileriyle Dünya Uzay Haftası kapsamında Fen Bilimleri Öğretmeni Merve ADAK, İngilizce Öğretmeni Süheyla ÖZSU, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Mine AYANA, Türkçe Öğretmen Şadiye BAHAR rehberliğinde Antalya Bilim Merkezi, Antalya Şehitler Müzesi, Antalya Araba Müzesi ve Antalya Orman Kütüphanesi gezisi gerçekkleştirldi.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Kurtuluş KAYA önderliğinde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında okul öncesi öğrencilerinden 8. sınıf öğrencilerimize kadar tüm kademelerde öğrencilerimiz sokak hayvanlarına mama dağıtımı gerçekleştirdi. Emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz eTwinning Avrupa Kalite Etiketini aldı. Okulumuza bu ödülü kazandıran ve projeleri ile Avrupa Kalite Etiketi alan Şadiye Bahar, Mine Ayana, Süheyla Özsu, Fatma Gündüz, Derya Güvercin, Ayşe Gürol, Zühra Porsuk, Fatma Kahraman Ayhan, Gülay Altınsoy, Ebru Ersoy öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Kitapların Işığında Buluşalım eTwinning projesi tüm hızıyla devam ediyor. Ekim ayında başlayan ve ilimizden Halil Akyüz Ortaokulu öğrencilerinin ,Türkçe Öğretmenleri Şadiye Bahar danışmanlığında sürdürdükleri projeye ülkemizin farklı yerlerinden 10 okulun öğrencileri ve danışman öğretmenleri ortak oluyor.

Mrt

Halil Akyüz Ortaokulu olarak eTwinning Okulu  ünvanını kazandık ve Avrupa Okul Ağına katıldık.

Mrt

Ock

Okulumuz Matematik Öğretmeni Ebru Ersoy, ' Su Sesi ' adlı, E- Twinning Projesine katılmıştır. Kendisine başarılar dileriz. Teşekkür ederiz..

Fine Fairy Tales Projesi

Ock

Okulumuzun Rehber Öğretmeni Ferat Zorlu,  veliler ve öğrencilerin  katılımı ile  ''Bilinçli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalık'' konulu bilgilendirme toplantısını gerçekleştirmiştir.

Ock

''Geleceğin Ellerinden Akıp Gitmesin ''  e-Twinning Projesi Başladı.